SRNIE MIĘSO
Czy wiesz, że dziczyzna, dzięki swoim wartościom odżywczym, należy do najzdrowszych mięs i doskonale sprawdza się w dietetycznym gotowaniu?
WINO PORTO
Mięso sarnie, odrobina wieprzowiny, warzywa korzeniowe i przyprawy zawsze starannie polewamy wysokiej jakości czerwonym winem podczas pieczenia.
BASICZNA SMAKU
Podstawą naszego pasztetu sarniego jest nie tylko wysokiej jakości mięso sarnie, ale także warzywa korzeniowe, które nadają mu delikatne, słodkie nuty i tworzą idealnie zrównoważony smak.
DO CZEGO PASUJE PASZTET SARNI?
Spróbuj pasztetu sarniego na świeżym, chrupiącym pieczywie, a przekonasz się, że to idealny wybór!
Świetnym połączeniem jest również wykorzystanie pasztetu w kanapkach z lodowym sałatą i cebulowym chutney.
Wino porto do tej pasztetu to tylko wisienka na torcie na koniec dnia.
OPIS PRODUKTU: Produkt mięsny, konserwa, bezglutenowy.
JAK PRZECHOWYWAĆ? Przechowywać w temperaturze do 30°C, po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze do +6°C, spożyć w ciągu 3 dni.
NASZE PASZTYTY DZICZYZNY
Pasztet z jelenia z żurawiną
Pasztet z dzika na czerwonym winie
WYSOKIEJ JAKOŚCI MIĘSO SARNIE
Stawiamy na wysokiej jakości składniki, dlatego też mięso sarnie pozyskujemy od dostawców, którzy gwarantują najwyższą jakość.
Okres przydatności do spożycia: ponad 6 miesięcy.